Op voorraad
(6 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€2,95
SKU:
569
UPC:
065386
Huidige voorraad:
€2,95

Vaak samen gekocht:

Chinese 5 Colors
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Een zeer mooie plant, waarvan de pepers 5 verschillende kleuren krijgen. Ze rijpen van paars, creme, geel, oranje uiteindelijk naar rood en zijn gedurende het seizoen tegelijk aanwezig. De conisch gevormde pepers groeien omhoog en zijn zo’n 2-3 cm lang. De oogst is groot, de pepers smaken goed en zijn zeer heet. Erg geschikt voor het kweken in potten.

Soort: Capsicum Annuum

Naam: Chinese 5 Color

Details

Soort:
Capsicum Annuum
Scherpte:
Heet
Gebruik:
Decoratief
Regio:
Azië
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Paars
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
Heet

 • 4

  taste

  peper die uw gerechten zeker het nodige vuur geven, eentje half door gesneden en over de tong gewreven resultaat 10 min een vooze tong ;-) !

 • 5

  Brand

  Dit is echt een heel heel heel heel pikante peper! Ik wil NU een brandweer bellen. Heet heet heet Je denkt het is warm in death valley, neen das niet waar het is warm in mijn mond!!! Xxx P.S is niet heel slecht is best een leuke peper, geniet er van maar zet er een glaasje water bij :))

 • 4

  Mooie peper

  Mooie planten met nog mooiere vruchten in meerdere kleuren. Eerste peper geplukt en geproefd toen hij donker oranje was. Lekkere, pittige bite en de hitte zit meteen op je tong. Iets pittiger dan een Jalapeno en qua smaak heeft het wat paprika achtigs.

 • 5

  Aangenaam

  Leuke peper om te kweken, blijft niet nabranden maar geeft wel een goede kick.

 • 5

  Prachtige plant

  Heel mooie plant en een grote oogst! Heb deze pepers gedroogd en vermalen tot poeder, brengt uw eten goed op scherpte! Aanrader

 • 5

  Geoogst

  Ze zijn echt heet. Een peper ten grootte van een knikker is voldoende om een gerecht goed pittig te krijgen. Een snippertje op mijn tong om de scherpte te bepalen zal ik niet snel herhalen..

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment

Voor alle tomaatliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief