Omschrijving
Lange tijd de heetste chilipeper ter wereld was de Carolina Reaper (Red). Dit is een natuurlijke variant daarvan, de Carolina Reaper Chocolate. Deze peper is nog niet officieel getest op de hoeveelheid Scoville Units, maar wordt misschien wel de heetste chilipeper ter wereld!
Door de extreme scherpte is voorzichtigheid geboden bij de behandeling van deze peper (handschoenen). Ontkieming gaat het beste bij een constante temperatuur van 28 - 32 graden.
LET OP: Kieming is lager de we zouden willen hebben, rond de 50%. Daarom zitten er rond de 20 zaden in een zakje i.p.v. 10.
Soort: Capsicum Chinense
Naam: Carolina Reaper Chocolate
Details
Soort: |
Capsicum Chinense |
Scherpte: |
Super heet |
Gebruik: |
- |
Regio: |
Noord-Amerika |
Zaadsoort: |
Zaadvast |
Kleur: |
Bruin |
Bekende pepers: |
Carolina Reaper |
Oogst: |
- |
Plantsoort: |
- |
Per toepassing: |
- |
Aantal zaden: |
10 |
Scoville units: |
2200000 |