Op voorraad
(7 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€2,50
SKU:
121
UPC:
064759
Huidige voorraad:
€2,50

Vaak samen gekocht:

Habanero Chocolate
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

De Habanero is de bekendste pepersoort ter wereld en één van de heetste. Er zijn niet veel chilipepers te vinden die heter zijn dan de Habanero Chocolate (ook wel Congo Black genoemd). De Habanero Chocolate variant dankt zijn naam aan zijn chocolade kleur en is meer dan 50 keer heter dan een Jalapeno! De pepers worden zo'n 5 cm. lang en zijn 2,5 cm. in doorsnee. De Habanero heeft een lang groeiseizoen en houdt van warmte. De peperopbrengst is hoog. De Habanero Chocolate heeft een unieke smaak. In de Caribbean wordt deze variant gebruikt voor het maken van BBQ sauzen en marinades. Een must-have voor chilifanaten!

Pas op! Het gebruik van plastic handschoenen is aan te raden.

Soort: Capsicum Chinense

Naam: Habanero Chocolate

Details

Soort:
Capsicum Chinense
Scherpte:
Super heet
Gebruik:
Chef's Choice
Regio:
Caribbean
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Bruin
Bekende pepers:
Habanero
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
300000 - 425000

 • 5

  Goede smaak

  Had 2 planten waarvan er maar 1 pepers droeg.Denk dat ik wel 60 vruchten had(in de kas).lekker in de diepvries gedaan en vandaag weer wat sambal gemaakt.(mix van habanero,thai chilli en spaanse).Lekker maar heet.

 • 5

  Smakelijk en zeer heet

  De Habanero Chocolate is inmiddels een favoriet wegens zijn aroma en hitte. Vorig jaar had ik een grote plant thuis die veel vruchten heeft gegeven (zuid kant met veel zon). Afgelopen jaar in de tuin een nieuwe plant gehad en deze heeft maar 2 vruchten gegeven... Helaas heb ik in beide buiten bladluis gekregen en start ik met nieuw zaad weer gewoon vanuit huis komende jaar.

 • 5

  Heel geliefd

  Ik heb deze plant in een kas gekweekt Dit is een fantastische plant sterk en groot en veel pepers. Ik heb hier een heerlijke sambal van gemaakt die bij heel veel mensen in de smaak viel. Dit is 1 van mijn grootste favorieten. Heel heet en zeer goed van smaak. Uitstekend voor een goede saus of sambal. Madam Jeanette (iets anders) maar dan 2 keer heter.

 • 5

  Heel geliefd

  Ik heb deze plant in een kas gekweekt Dit is een fantastische plant sterk en groot en veel pepers. Ik heb hier een heerlijke sambal van gemaakt die bij heel veel mensen in de smaak viel. Dit is 1 van mijn grootste favorieten. Heel heet en zeer goed van smaak. Uitstekend voor een goede saus of sambal.

 • 4

  Mooie pepers

  Prachtige plant maar geeft niet zoveel pepers. Heb ze het eerste jaar in de veranda en zijn inmense grote struiken geworden. Buiten doen ze het minder goed. Plant blijft vrij klein met weinig vruchten. Smaak van deze pepers is geweldig en duivels pikant.

 • 4

  Mooie pepers

  Prachtige plant mar geeft niet zoveel pepers. Heb ze het eerste jaar in de veranda en zijn inmense grote struiken geworden. Buiten doen ze het minder goed. Plant blijft vrij klein met weinig vruchten. Smaak van deze pepers is geweldig en duivels pikant.

 • 4

  Een pittige kleine opdonder

  Door het lange groeiseizoen heeft deze soort het bij mij afgelopen jaar niet zo goed gedaan als ik gehoopt had. Helaas was de mooiste plant door onvoorzichtigheid voor een groot deel afgescheurd. De pepers bleven klein maar kleurden wel mooi chocoladebruin en mijn god wat waren ze heet. Dit jaar heb ik een tuinkas en kan eerder beginnen dus ik ga deze soort zeker nog een keer proberen

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment

Voor alle tomaatliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief