Op voorraad
(3 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€1,95
SKU:
126
Huidige voorraad:
€1,95

Vaak samen gekocht:

Fresno
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Deze peper wordt veelvuldig gekweekt in Californië, Texas en New Mexico. De plant is ideaal voor een koeler klimaat en resistent tegen het tabaksmozaiekvirus. De plant wordt tussen de 60 en 80 centimeter groot. De pepers zijn ongeveer 5 - 7,5 cm. lang en verkleuren tijdens de groei van fel groen naar oranje en uiteindelijk naar mooi donkerrood. De Fresno smaakt lichtelijk zoet, is medium heet en is ideaal om vers in salsa's te gebruiken.

Soort: Capsicum Annuum

Naam: Fresno

Details

Soort:
Capsicum Annuum
Scherpte:
Mildheet
Gebruik:
Chef's Choice
Regio:
Noord-Amerika
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Rood
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
15
Scoville units:
2500 - 8000

 • 5

  Dit is een blijvertje

  Wij hebben deze nu al een paar jaar, ik wij vinden hem uitstekend, hij is een allrounder , kunt hem overal voor inzetten, opbrengst is erg goed , en stelt nooit teleur. Smaak is prima, niet te heet en niet te slap. Toppertje!

 • 5

  Kweekt makkelijk en mooie pepers

  Dit jaar voor het eerst pepers gezet. De fresno groeit mooi in een pot. Hij geeft mooie grote rode pepers. Zijn pittiger dan verwacht, ik heb er sambal van gemaakt en ze in het zuur gezet net als jalapeno. Rijke oogst, zeker 30 pepers per plant.

 • 5

  Makkelijk te kweken en een volle pikante smaak

  Kweekt makkelijk en geeft een rijke oogst (ik schat tussen 20 en 30 pepertjes per plant). De pepers smaken het best als ze diep rood geworden zijn en ze zijn ongeveer even pikant als Jalapenos, maar dan met een zoetere smaak. Een super allround peper die je in vele bereidingen kan toevoegen. Ik zet ze volgend jaar zeker weer !

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment

Voor alle tomaatliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief