Op voorraad
(4 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€2,50
SKU:
35
Huidige voorraad:
€2,50

Vaak samen gekocht:

Aurora
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Deze decoratieve peper is zeer geschikt voor potten door zijn geringe grootte. De plant wordt 25 -30 centimeter groot. De Aurora (Latijn: dageraad) doet zijn naam alle eer aan. De volgroeide plant heeft een rijk scala aan gekleurde pepers, die circa 4 cm lang zijn. Paarse, gele, oranje en rode pepers zijn tegelijkertijd aanwezig en staan recht omhoog. Na het verpotten duurt het 60 tot 75 dagen tot de planten pepers krijgen. De Aurora is een makkelijke plant, krijgt relatief snel pepers en is erg heet. Hoewel de peper meestal als decoratieve plant gebruikt wordt, is hij eetbaar.

Soort: Capsicum Annuum

Naam: Aurora

Details

Soort:
Capsicum Annuum
Scherpte:
Heet
Gebruik:
Decoratief
Regio:
Noord-Amerika
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Paars
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
Heet

 • 5

  Verrassing

  Dit pepertje wordt onterecht weggezet als enkel decoratief. Het is behoorlijk pittig. Ik vind elders 30.000 tot 50.000 SHU terug. Dat lijkt mij heel aannemelijk. Vergelijkbaar met cayenne. Het capsaicine lijkt wel volledig geconcentreerd te zitten in de zaadlijst/zaden. De vrucht zelf is amper heet. Ook de smaak is onverwacht fruitig! Aanrader.

 • 5

  Mooie kleur

  Helaas is hier maar 1 plantje van opgekomen en na het verpotten leek ie ter ziele gegaan. Wonder boven wonder was het de volgend dag weer tot leven gekomen, er zaten zowaar twee kleine blaadjes aan. Uiteindelijk is het een heel leuke plant geworden en komen er heel mooi gevormde pepers aan. In het begin zijn ze paars en na een tijdje kleuren ze langzaam van oranje naar rood, is ook op de foto te zien. Vandaag heeft mijn man voorzichtig een heel klein stukje geproefd. Conclusie: heel heet! De andere peperplantjes doen het uitstekend. Ik denk dat ik ze iets te vroeg heb uitgezaaid.

 • 5

  Eens met Mirco

  En......is een beetje heet :p

 • 5

  Makkelijke en prachtige plant

  Deze plant is zonder al te veel moeite perfect gegroeid & grote oogst

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment

Voor alle tomaatliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief